3 år och vi väntar på Tommy Dahlman

Tommy Dahlman erbjuder nya påskäventyr.’

Vi minns för tre år sedan när han belyste att frikyrkan ”helt tappat det”.
Oh, så rätt han hade. Och som den mästare på att ”få till det” så visade han omedvetet, genom att använda sig själv, hur många av kyrkans män ”tappat det”

Genom att som frikyrklig medial figur försöka imponera på dåtidens Ulf Ekmanska katoliktrend i högkyrklig anda, skulle han ta sina läsare i hand och agera guide genom att vandra dag för dag i en egenkomponerad stilla vecka.
Men, då stilla veckan inte är en Biblisk förankrad högtid så blev det naturligtvis fel och han blandar ihop den Bibliska högtiden Yom Kippur och Påsk i sin poetiska iver.

Hade han tagit lika mycket ansträngning och heder till att hålla sig till sanning och korrekthet, som till sin gåva att känslomässigt bemästra talangen att uttrycka sig i skrift och tal, innan han anklagar hundratusentals andra kristna syskon i sin frikyrkofamilj, hade det varit honom till gagns.
Även trovärdigt faktiskt.

I kommentarsfältet efter artikeln då dkmi påvisade hans teologiska snedsteg i den kanske största av alla kristna högtider, lovade Dahlman en ”gjensyn”, som han alltid skriver. Han skall återkomma.
Vi väntade förra året.

Nu har det gått tre år och dkmi väntar fortfarande på beskedet som han utlovat.

”Eftersom det är påsktider så får jag vänta med att gå vidare med frågan till veckan. Jag själv står mitt uppe i en påskkonferens just nu.” -Tommy 19 apr -2014

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s