Ulf Ekman gör bara bort sig mer och mer

Livets Ords teolog, Anders Gerdmar, är en av de som inte vill att alla vägar skall gå via Rom för att vara en fullvärdig kristen.

Skärmavbild 2016-08-19 kl. 21.05.50

Ulf Ekman, som inte ens läst boken, replikerar lika reflexmässigt och icke genomtänkt som han lärt så många av sina efterföljare göra.
Resultatet blir i vanlig ordning bara fel och sorgligt.

Men han beskriver utgivandet av den som ”lite tråkigt”, och befarar att den kommer att ”lägga locket på en viktig utveckling gentemot större öppenhet som ju pågått i över tio år”.

”Det känns som om klockan nu vrids tillbaks och det riskerar nog att sätta Livets Ord tydligare i det mer anti-katolska lägret. Det är beklagligt då jag inte tror att detta motsvarar den inre känsla som finns hos många i församlingen Livets Ord”, skriver han i en kommentar till Dagen.

”Lägga locket på en viktig utveckling gentemot större öppenhet.”
Finns det någon som motverkat öppenhet, både i sin församling samt i ekumeniken än Ulf Ekman själv. Finns inte någon i modern historia som splittrat församlingar, kyrkor och familjer som han själv.

”Riskerar sätta Livets Ord i det mer antikatolska lägret.”
Att få människor att vara emot katolska kyrkan i Livets Ord har han klarat av väldigt bra själv. Att under så många år raljerat, förlöjligat, svikit och ljugit om sin övertygelse innan han till slut delgav sitt beslut.
Han sitter nu på sina höga hästar efter att i dolt mörker skott sig i miljontals kronor genom församlingens offer, gåvor och sponsringsintäkter.

Ulf Ekman gör bara bort sig mer, ju mer han öppnar sin mun

Annonser

2 thoughts on “Ulf Ekman gör bara bort sig mer och mer

  1. Ja Ulf Ekman har svikit och åter svikit många människor. Jag har själv aldrig drabbats av Ekmans framfart, men och nu kommer ett stort MEN. Jag har sett släktingar och närstående som farit mycket illa av LO och Ekmans olika själsliga våldtäkter. Jo jag har med egna ögon sett hur det splittrat familjer. Mycket tragisk!

    Det är ändå rätt fascinerande hur både kristna och vanligt hederligt folk (som Leif GW Persson skulle säga) samt kristna tidningar lägger energi på att undra var Ulf Ekman tycker och tänker. Jag har full förståelse för att man vill gräva upp någon stinkande dåtida historia om Ulf bara för att bevisa att han är bortom vett och sans. Däremot borde alla och jag menar alla, tänker främst på tidningen Dagen och Världen idag, lämna Ulf därhän. Låt Ulf Ekman tillhöra historien och låt honom aldrig få yttra sig mer, det vore det bästa för alla de stackars människor som han själsligen våldtagit.

    RIP Ulf Ekman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s