Aftonbladets konstiga världsbild

Att förtroendet sjunker som en sten för gammelmedia är inte någon nyhet. Inte heller något som de själva verkar vilja tro på.

Aftonbladets Anders Lindberg överaskar inte, men visar sin besatthet av att vara tröttsam.

Skärmavbild 2016-05-13 kl. 13.07.27

Vem bryr sig om Åkessons svärmor?

Ok, OM hon var en udda företeelse så kan man förstå att göra löpsedel på det.

Men som SVT, som ryckt upp sig de senaste veckorna, visar så är det ingalunda så att svärmor är ensam.

Skärmavbild 2016-05-13 kl. 13.02.51

Inom Lindbergs parti finns det hela 28 stycken han själv skulle kunna skriva likadana artiklar om. M har 43 st och V 8st.

Men, men. Så länge journalister använder sin plattform för egna och partipolitiska åsikter och ärenden, så missbedömmer de och idiotförklarar de nyhetskonsumenterna.
Därför tappar de förtroende.

Intressanta paralleller till predikanter och pastorer som inte vill ha eller får konstruktiv feedback.

Annonser

2 thoughts on “Aftonbladets konstiga världsbild

  1. Ja Aftonbladet har uppenbara problem med sin identitet. Det är bra att Lena Melin är någorlunda aggressiv på det egna folkets fadäser. Tänk att Lindberg lägger sådan energi och aggression mot en partiledares svärmor vars enda brott är att inte göra skäl för lönen. Tänk om Lindberg hade satsat sin energi på att analysera hur det kommer sig att en fd vice statsminister och tillika fd partiledare systematiskt genom åren brutit mot lagar, etik och moral i samma veva.

    Mona Sahlin är inte bara ett mysterium längre, hon är ett unikum. Det var värst vad advokat Borgström blev tystlåten sedan Expressen ånyo avslöjat att Mona varit osann i ännu fler intyganden. Aftonbladet tycker det är pikant så de satsar på att analysera en partiledares svärmor istället. Snacka om dessorienterad tidning! Jag kan inte avslöja vad jag vet, men det finns mer som kommer om Mona Sahlin. Ibland är det lite spännande att ha rätt kontakter. Om jag säger att vissa journalister följer ett spår som handlar om droger så ska ingen bli förvånad om det dyker upp mer om det längre fram. Ingenting av det Mona har gjort är olagligt säger advokat Borgström. Jo tjena, vi får väl se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s