Inkonsekvensen i  identitetspolitiken

I Studio Ett fortsatte identitetspolitiken att debatteras.

hearts

Moderna politiker, i bland annat V och MP, anser att det inte skall kunna ifrågasättas huruvida en person ena dagen anser sig vara kvinna och nästa dag man.
Eller om en 35 årig man vaknar och anser att han är 5årig flicka och vill gå på dagis, så skall det gå.

Det är fortfarande fritt att tycka i Sverige. Men det blir inte oproblematiskt, även om exempelvis Hanna Cederin från Ung Vänster anser det på bästa sändningstid i Sveriges Radio.

Samma partier förespråkar samtidigt separata tider på badhus för män och kvinnor, då vi fått fler människor som bär på religiös tro som önskar detta.
Varför?

Yasri Kahn, MP-politikern som inte vill ta kvinnor i hand.
Vem bestämmer könet på den som vill hälsa på honom?

Då MPs språkrör Fridolin inte tar avstånd från Kahns avsaknade handslag, hur hanterar V och MP de muslimer som debatterar att kvinnor inte får röra sig längre än ca 76 km utan sin man eller Mahram, för att Allah vet bäst.
Om en kvinna anser sig vara Mahram?

En debatt mellan hanna Cederin och Yasri Kahn, någon?

Vad är den röda tråden för inkonsekvensen?

 

 

Annonser

5 thoughts on “Inkonsekvensen i  identitetspolitiken

 1. Förlåt dkmi men det går inte att låta Yasri Kahn vara utan kommentar just nu även om det kanske är of topic för denna fråga om röda tråden. Jag har tidigare skrivit om att Kaplan och Kahn tjänar högre syften, dvs landvinningar för islam eller vad det nu handlar om.

  Läs gärna Expressens inlaga om Kahns numera borttagna FB-inlägg. Det stärker ånyo tesen om att dessa gentlemän som sparkats från MP ägnar sig åt tjänstgöring för islams räkning.

  Det är oerhört obehagligt att så tydligt få det bekräftat att Kahn de fakto är farlig för rikets säkerhet. Han vill uppenbart skapa instabilitet och oreda i vårt demokratiska samhälle. Jag har inte sagt det förr men jag säger det nu, det kommer bli fler och fler svenskar som vänder sig till SD och stöder dem i kampen mot de extremistiska muslimska vindar som blåser i vårt land. För den som trodde att nynazism var någon trend som falnade för några år sedan kommer bli varse missbedömningen. Låter vi människor som Yasri Kahn får vara en röst i samhället och ordförande för muslimer för Fred och Frihet då befarar jag att får vi se kraftig tillväxt.

  Affären kring Mona Sahlin är som ett trasigt signalhorn på bilbesiktningen, det blir en tvåa som går enkelt att fixa. Det som händer kring Kahn är att betrakta som långt gången rostangrepp på bärande balkar, vilket ger körförbud där balkarna måste bytas ut och nya svetsas in.

  Hoppas statssvetsaren Löfven kan byta ut balkarna och svetsa in nya, annars väntar något värre än körförbud för vårt land.

  • Tragikomiskt när de som själva gör sig offer för utsatt rasism, själva skriver rasistiska inlägg.

   Ordet rasist har slarvigt slängts med så mycket den senaste tiden för politisk vinning, att begreppet tycks fått ny innebörd.
   Det har använts så felaktigt att de inte själva märker när de kommer ut som rasist i den allra tydligaste bemärkelsen.

   Självklart kommer partier som SD gynnas.
   När SÄPO inte agerar så kommer de politiker som rakt och tydligt beskriver folkets känslor inombords, då de upplever sig övergivna av gammelpolitiker, gynnas.

   Skrota bilen och köp en ny!

   • En bra idé att köpa en ny bil!

    Den som försöker laga Monas bil är Claes Borgström, som tar sig an att som advokat företräda Mona. Tänk att Mona väljer just Claes som förutom att han jobbat intimt med sossarna framför allt är känd för att ha varit djupt delaktig i tokerierna kring Thomas Quick som gudbevars blev uppklarat. Claes har ett intimt vänskapsförhållande med Göran Lambertz som vi alla vet har försvarat sin hållning till leda i Quickhistorien dock med fullständig motgång.

    Intressant att Claes ska försvara Mona, två manipulativa personligheter i samma team. Se bara vad Claes sagt allra redan, saxat ut Dagens Industri.

    ”Det här är inte ett drev, det är en hämningslös personförföljelse”, säger Borgström

   • Det är en person som sagt något med andemeningen att ”Socialdemokrater tycker det är häftigt med skatt”.
    Antingen är hon lögnare, då hon själv igen och igen ertappas med att inte betala skatt.
    Eller så är hon inte Socialdemokrat.

    ”Personförföljelse”. Pyttsan.
    Om skattebetalare betalar hennes lön, är det relevant att hon som ”återfallsförbrytare” blir ifrågasatt och utredd.
    Oavsett om personer som Mona inte anser att lagen gäller hennes krets.
    Om hennes livvakt är snygg och har coola bilar med lyxhus är kvällspress-stoff och i sak ointressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s