Intern tjuvlyssning

Klart att media lyssnar på era möten, MP. Journalisterna har ju betalat medlemsavgiften.

När nu inte MP kan styra SVT längre, visar det sig få oanade konsekvenser.

Skärmavbild 2016-04-24 kl. 15.22.57

Anledningen är allt annat än ointressant. De litar inte längre på sina medlemmar, nu när journalisterna börjat göra sitt jobb. Att även syna MP.

            Rädda för avlyssning

Hellström Gefwert vill inte heller kommentera varför mötet ställs in, men i ett mejl som skickats ut till mötesdeltagarna som SVT Nyheter tagit del av skriver partikansliet att det fanns misstanke om att obehöriga skulle ha kunnat delta.

”…vi har stark anledning att tro att minst en nyhetsredaktion har fått tag i själva kallelsen, och därmed också har koderna till telefonmötet. Att sådan information läcker ut är mycket allvarligt […] Vi håller nu på och ser över ett antal säkerhetsfrågor för att säkerställa att vi kan genomföra ett möte utan risk för avlyssning.”

Så nu när MP faller som ett korthus, är det dags att syna S och dess ”Socialdemokrater för Tro och Solidaritet”.

Håller Sverige på att bli sansat igen?

Annonser

2 thoughts on “Intern tjuvlyssning

 1. En tjuv som blivit ertappad lyssnar förmodligen bättre på förmaningar än vad paret Romson och Fridolin gör efter att ha blivit ertappade med både det ena och det andra. Häpnadsväckande svårt att förstå deras krishantering. En intervju med språkrören i dagens Sveriges Radio P1 klargjorde inte mycket mer. Det var ett ord som de ofta upprepade och det var ordet ”tydliga”. Deras krishantering handlar nu om att övertyga med att vara tydliga, men vad hjälper det när de inte har lyssnat. Det blir spektakel hela vägen oavsett om någon tjuv-lyssnat eller ej. MP måste få tyna bort, det håller inte att ha dessa vid makten, tyvärr. Något nytt måste födas med nya värdegrunder och utan de nu sittande språkrören.

  ”Muslimer måste kunna ta plats i svensk politik” är rubriken på en debattartikel i SvD skriven av professor Masoud Kamali. Här finns inga behov av att lyssna tycker Masoud, nej det är snarare förfärligt att Kaplan, Khan med flera känt sig tvingad att lämna svensk politik. Masouds artikel gör mig bekymrad på riktigt. Att Putin har en armada med troll för att skapa propaganda och påverka Sverige, är öppet känt . Masoud är farligare än ett troll i Ryssland. Han bor i Sverige och verkar på ett svenskt universitet. Känns inget vidare!

  • Krisartad hantering.
   Återigen, se vad som hände när media började göra sitt jobb med MP.
   Partiet har inte klarat det.

   I deras sammanhang anser de sig ha varit tydliga. Då ingen journalist ställt rimliga följdfrågor, har de inte fått feedback att utanför partiet att de varit otydliga. Det är enbart det så kallade alternativ media som skrivit. De är å andra sidan idiot-förklarade.
   Det är bra att ”erkänd media” gör sitt jobb.
   De har uppenbart blivit tagna på sängen.

   Stefan Löfven har nu mycket att tänka igenom.

   Precis som det fins ”kristna” och ”kristna”, finns det ”muslimer” och ”muslimer”.
   Vissa falanger slåss för ett parallellsamhälle. Det är den frågan demokratiförespråkare måste hantera. Inte muslimerna i sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s