Äntligen lite stekta journalister?

Plötsligt har vissa journalister gett sig på det som tidigare varit lite förbjudet, att granska Miljöpartiet.
Det har inte landat i god jord hos alla.

Så nu briserar bomb efter bomb.
Det kanske är den största tjänsten som hänt MP.

Det är nu uppenbart för alla att det fram till idag råder en anmärkninsvärd kultur som inte fått feedback utifrån, på länge.

Den senaste är anmärkningsvärd, men väldigt given.

Skärmavbild 2016-04-20 kl. 19.27.02

Att Fridolins pressekreterare över huvud taget tyckte det var en bra idé att påverka SVTs Aktuellt med dess innehåll ÄR absurt och väldigt ofeedbackat.

”Du kan inte tänka dig att steka den här delen om Kaplan?”, berättar Anders Holmberg.

Då bland annat dkmi påtalat att just SVTs medarbetare består av 52% Miljöpartister, så kanske man trott att man är odödlig. En korrupt tjänst hos en partikamrat.
Men om man skall vara odödlig på riktigt, då skall man vara lika representerad hos resten av befolkningen.

En annan aspekt på det hela är att om man tycker det känns naturligt fråga SVT om denna tjänst att steka Kaplangate i Aktuellt, så var det nog inte första gången det skett.

Så, varför är många journalister nu upprörda att MP granskas? Har de kanske stekt många nyheter om partiet tidigare? Kanske det är de som blir stekta nu?

Undra om det blir några journalister som får andra granskande journalister på sig nu?

 

Annonser

4 thoughts on “Äntligen lite stekta journalister?

 1. Ja det hettar verkligen till i stekpannan! De senaste dagarnas intrikata avslöjanden kring vad som pågått och pågår i MP:s politiska topp har nog chockat både de egna MP leden men även journalister. Man brukar säga att i turbulenta tider litar ingen på ingen eftersom agendorna är svårbedömda och strategierna kan ha olika mål trots att man vill ”prata ihop sig”. Det kan nog stämma att journalisterna som är MP anhängare och beskyddare nu får det hett i partiets turbulenta miljö.

  Även om det är dålig PR för Sverige så är underhållningsvärdet ändå högt. Vem behöver följa Beckfilmerna längre nu när vi har Romson, Kaplan och Khan som skapar dramatik på högsta nivå.

  Man kan nästan tänka sig hur Stefan Löfven snart beordrar Miljöpartiet att ta en paus i skandalerna. Det är inte svårt att se framför sig hur mer och mer kommer att avslöjas kring MP. Nu är det turbulenta tider och då litar ingen på ingen och då kan allt hända.

   • Ja det var ett bra exempel på en underhållande duo. Dock finns en stor skillnad. När MP gör klavertramp och beter sig uppseendeväckande illa då tar det goda krafterna inom MP och andra politiska aktörer till orda för att få rättning i leden. Måhända pådrivna av nyktra journalister som förstår vad som är viktig värdegrund i Sverige.

    För Dahlman finns inga hinder. Han är påhejad av den mindre intellektuella kristna befolkningen och styrd som en marionette av Agnarsson och Claesson. Förvisso försökte språkrören att berätta för världen att Kaplan var näst intill det mest antirasistiska man kan komma som människa, godhjärtad som få med en kämpaglöd som räcker att ersätta energin från två kärnkraftverk. Dock fanns hinder i form av goda krafter som stoppade spektaklet.

    Dahlman kommer ingen att stoppa utan vi får utan att betala en enda skattekrona följa hans fortsatta underhållning.

    Men roligt måste livet få vara, det kan inte bara vara en kamp med fundamentalistiska muslimer.

   • Gänget i inblick är i behov av $$ och ingen annan vill fronta deras TV och tidning. Det tyckte då det var en bra idé:
    ”Vi kör Dahlman ett varv till.”

    Snart är nog hela MP stekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s