Guds löfte på posten

Sverige är fantastiskt.

Samtidigt som Sverige blundar för konsekvensen av den muslimska invandringen av landet, radikal eller moderat, så är det förbjudet att seriöst debattera vad det leder till. Lobbyverksamheten är enorm. Med naivt öppna armar tas islam emot som något spännande och exotiskt.

d115492e-d582-4d0a-8a60-1f1a8669c512

Parallellt så väljer nu Postnord att lyssna på en annan oerhört effektiv lobbygrupp och ger nu ut Lisa Rydells regnbågsfrimärke.

Krocken är oundviklig framöver.

Per Ljungberg, kommunikationschef på Postnord, menar att företagets frimärken har ambitionen att spegla landet Sverige och dess samtid.

– De motiv vi sätter på frimärken är en spegling av Sverige i dag. Mångfald är i dag en självklarhet och vi vill manifestera betydelsen av allas lika värde och framhäva människors unika egenskaper och olikheter, säger Ljungberg.

Rydell tycker det är jobbigt med konflikträdda töntiga personer som gömmer sig på internet och tycker:

– I dag finns det mycket näthat och det är så lätt för troll att skicka i väg kommentarer och gömma sig. Då är ett brev med ett frimärke precis tvärtom. Det blir en personlig handling och det finns en öppenhet i det.

I ärlighetens namn har deras lobby valt att inte titta där det andra hotet mot dess livsstil finns.

Å ena sidan välkomnas tiotusentals människor som inte alls har samma definition av ordet jämställdhet och människovärde som nordborna har, eller inte heller har något emot att offentligt döda HBTQpersoner eller kvinnor som blivit exempelvis våldtagna.
De få som flytt sina muslimska samhällen exempelvis på grund av HBTQfrågor eller andra kvinnofrågor har börjat lämna Sverige då de inte sällan får det jobbigare här av de radikala rösterna som styr områden där många invandrare är bosatta.

Ett pridefrimärke är inte en stor sak i sig, men det är bara ett i mängden av uttryck som våra nya svenskar inte KAN tolerera eller se mellan fingrarna på.

Eller å andra sidan kanske så ser de regnbågen för vad det är. En förbundstecken från Abraham Isak och Israels Gud som på något mäktigt sätt manifesteras efter stormiga tider. Som en påminnelse av något.
Liksom Gud själv, så finns Han där hela tiden men det går inte riktigt ta på Honom. Han visar sig dock då och då. Mäktigt, vackert och strålande, som om i en annan dimension genom det fysiska han skapat.

Fast då blir fröken Rydell och RFSU arga och kränkta.

You can’t really win this one, can you…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s