”Dagens bild” del-2

dagens bild2Screenshot från http://www.dagen.se

Annonser

6 thoughts on “”Dagens bild” del-2

 1. Jag vet inte vem du är men du verkar vara fylld av hat och agg mot Thommy. Är det inte dags att lägga ner stridsyxan nu? Om du är en kristen så borde du nu stänga ner denna blogg och gå in i din bönekammare och be för Thommy och hans familj istället för att gotta dig i andras olycka.

  Mvh

  Patrick

   • Jag hoppas att du har bättre läsförståelse än det. Jag skrev, att om du som skrev denna artikel är kristen, borde du stänga ner DKMI eftersom den innehåller sådant grovt hat och förtal att det inte passar en som kallar sig kristen. Istället borde du, (om du är kristen alltså) gå och be för Thommy och hans familj.

   • Du skrev: ”Om du är en kristen så borde du nu stänga ner denna blogg och gå in i din bönekammare och be för Thommy och hans familj istället för att gotta dig i andras olycka.”
    Då ingen gottar sig i någons olycka här, lämnar den meningen utrymmet för denna tolkning.
    Nog om det Patrick.

    Du påpekar att man inte ska begå brott som kristen.
    Du anklagar sedermera en skribent på dkmi för att ha begått brottet förtal.

    När specifikt begicks detta brott?

 2. Nej dkmi, fortsätt! Jag är tacksam för den här bloggen. Sanningen måste komma fram till så många som möjligt. Som kristen tycker jag det är viktigt att ledares makthunger, hyckleri och lögner avslöjas. De har ju själva hänsynslöst klättrat upp, då får då också acceptera att stå till svars.

  Jag känner hopplöshet och missmod för att kristenheten i världen är så korrupt. Det är märkligt, vidrigt, rent perverst, att en gemenskap som påstår sig vara ledd av Anden är mer oförmögen och ovillig att bedöma, rannsaka och kritisera sina ledare än vad världen är. Hur kan vi kalla oss kristna om vi hatar sanningen mer än vad hedningen gör och om vi bekämpar Gud?

  • Det är lite smålöjligt att många kristna är känsliga att bli ifrågasatta.

   Särskilt sammanhang som Livets Ord som bjuder in med öppna armar med sina hemliga dolda agendor och pengahanteringar i skyddade stiftelser. Eller egenutnämnda auktoriteter såsom just Dahlman eller Kanal 10 med Inblick. ”Det kan ju påverka människors offervilja!”
   Att Börje kommer dragandes med konspirationsteorier kring Tommys nu tragiska situation, är inget annat än barnsligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s