Så belönas det goda hatet i det nya Sverige

”Åsikten” har blivit en vattendelare i Sverige. Grannar är osams. Föräldrar i fotbollslaget pratar inte med varandra. ”Syskon” i kyrkorna talar illa om varandra, till och med i sociala medier. Får man tala om hela bilden eller skall man nöja sig med medias agenda?3d86b_1253546

Det har blivit ett nytt land, Sverige.
De allra flesta samlar sina åsikter och världsbilder genom media. Sverige har sedan flera år lämnat demokratin och lyder under mediekratin. Toleransnivån mellan de två stora blocken där SVT och annan mainstream media råder och den yngre median på andra sidan, är mångt och mycket icke existerande och hatet odlas som på bördig mark.

Den grupp som konsumerar internationell media känner sig utanför och stämplas framför allt av mainstream medias, även kallad Politiska Korrekta(PK) åsikten, för att vara rasist och tillhöra ”media styrd av SD”, den alternativa unga median.

Nyligen avslöjades en anonym bloggare, som gick under namnet Julia Ceasar, av mainstream media. Hon har enligt uppgift publicerat ”hat propaganda” och blev uthängd med namn.
Bloggerskan, som den breda massan av svenska folket inte ens visste existerade, blev snabbt känd och ett hatobjekt av det ”goda hatet”. Hon lever nu under allvarliga hot.

I dagarna hade en annan ”hatare” nypremiär av sin TV show, Ginas Värld. Gina är nämligen väl känd för sina antisemitiska åsikter och har offentligt rekommenderat författare i ämnet och jämfört Israel med Hitler med mera, med mera.

I det nya Sverige hängs personer med ”fel hat” ut i mainstream media.
Människor med ”rätt hat” belönas med egna TV program.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s