Är det kanske det gemensamma intresset som förenar?

Kopplingen kanske inte är så konstig, ändå. Bara det att ingen pratar om det på de plattformar som exempelvis media ger åt antinazistmanifestationer.

Nyligen hade Linje 17 en vänstermanifestation i antinazismens namn, som vi såg här.
Men i media var det enbart en succé för antinazismen. Ingen berättade där att det var en extremvänstermanifestation där hat och annat deklarerades mot exempelvis SD.

aymangrisarslakta
Från en sympatisör till Linje 17

Vad som inte heller har lyfts fram är samarbetet med andra muslimska organisationer som eventuellt har större kopplingar än som lyfts fram i media, med grupperingar som Muslimska Brödraskapet.
En som vågat skriva om det är en Erling Hellenäs.

Linje 17 har framställts som en lokal förening inriktad på att hindra ”nazister” åka tunnelbanelinje 17, men vad är egentligen Linje 17? Av denna webbsida framgår att Linje 17 är en del av Forix, en landsomfattande organisation. Vad är då Forix? Forix betyder Förorternas Riksdag.
Huvudman för Forix är Ibn Rushd studieförbund. Andra organisationer bakom Forix är Sveriges unga muslimer(SUM), och New Moon Kulturorganisation, en invandrarorganisation.
Vad är IBN Rushd Studieförbund? IBN Rushd studieförbund har som målsättning ”att islam ska vara en självklar del av Sverige” enligt deras hemsida.

Frågan har ju ställts tidigare, här och här, hur det kommer sig att Vänstern och de radikala terroristerna jobbar gemensamt mot antinazismen…

Kanske svaret rent av är antisemitismen och hatet mot Israel?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s